Reviews

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Goed contact en professionaliteit

DATUM 2021-04-07
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Zeer klantvriendelijk, houden goed contact met de klant en koppelen informatie snel terug. Nemen de tijd om duidelijkheid te geven!!

DATUM 2021-04-05
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Prima contact met Mark....die lijkt altijd goeie zin te hebben!
Snel en makkelijk bereikbaar en reageert snel. Prima en duidelijke uitleg, zeker voor een leek als ikzelf. Dankzij Mark kunnen wij heel snel onze droom verwezenlijken.

DATUM 2021-03-31
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Arjan is van de persoonlijke benadering, stelt je op je gemak en zeer kundig. We hebben de hypotheek overgesloten. We zijn meer dan tevreden, bedankt!

DATUM 2021-03-17
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Zeer fijn geholpen door Marc
Snelle afhandeling en nemen de tijd
En als je een vraag hebt wordt dit snel beantwoord.

Ik vind het zeer zeker een aanrader. En zijn duidelijk in tekst en uitleg.
Bedankt voor het ondzorgen en meedenken. Groet John Kooimans

DATUM 2021-03-11
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Zeer goede ervaring met Mark. Hij is heel kundig en heeft ons meerdere malen geholpen.

DATUM 2021-02-23
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Al 2x onze hypotheek overgespoten via Arjan van Rooijen. Zeer fijn in de communicatie en erg persoonlijk. Adequate handelingen en alles snel geregeld. Bovendien zijn we er financieel goed op vooruit gegaan :)

DATUM 2021-02-23
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Mark heeft ons geholpen bij het oversluiten van de hypotheek. Wij zijn zeer tevreden. Mark neemt de tijd voor je om alles goed uit te leggen. Het was snel geregeld en allemaal in goed overleg.

Kan iedereen de eerstehypotheek aanraden.

DATUM 2021-02-19
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

wij zijn perfect geholpen door Arjan van Rooijen,

wij wilden graag weten wat of onze mogelijkheden waren tot oversluiten en deze vraag is perfect beantwoord en hij was altijd goed bereikbaar we zijn echt heel tevreden en komen zeker weer terug mochten het weer nodig zijn,

Zeer tevreden!

DATUM 2021-02-18
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Zeer tevreden over Mark! Snelle en uitstekende service. Neemt echt de tijd voor je.

DATUM 2021-02-17
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Wij hebben hypotheekadvies gekregen van Arjan van Rooijen en dat heeft hij fantastisch gedaan! We wilden graag weten wat er mogelijk was om onze hypotheek om te zetten, vanwege de huidige lage rente en wilden daarbij een bouwdepot nemen. Hij heeft ons steeds goed en professioneel advies gegeven, alles top geregeld en was altijd bereikbaar voor ons. Je bent bij Arjan geen nummer, hij weet gelijk wie je bent als je belt. Het is zo fijn als je zoiets belangrijks als een hypotheek goed geregeld krijgt en daarvoor moet je absoluut bij Arjan en zijn collega’s van Eerstehypotheek.nl zijn.

DATUM 2021-01-05
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Wij wilde graag weten wat onze mogelijkheden waren wbt oversluiten en ophogen van onze hypotheek. We hebben meerdere mogelijkheden besproken en hierin een keuze kunnen maken. Arjan heeft het hele proces begeleid en afgehandeld. Hij is altijd goed bereikbaar en reageert snel op de mail.

Zeer goede ervaring!

DATUM 2021-01-05
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Door een hoop gedoe met onze vorige adviseur zijn we bij Mark terecht gekomen,
Mark heeft ons zeer goed geadverteerd voor een goede passende hypotheek hij gaat voor zekerheid en transparantie wat wij goed konden gebruiken.
Mark was altijd bereikbaar en nam veel tijd voor je.
Kort om wil je betrouwbare hypotheek adviseur en geen teleurstellingen dan ben je bij Mark zeker aan het goede adres.

DATUM 2020-12-25
COMMUNICATIE 8
DESKUNDIGHEID 8
GEMIDDELDE 8

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Met arjan in contact gekomen en heb hem verteld wat ik wou (hypotheek omzetten vanwege lage rentestand)

Vrijblijvend info gekregen zonder verplichtingen
Heb voor ons het een en ander op papier gezet tot onze volle tevredenheid waardoor we met eerstehypotheek in zee zijn gegaan.

En daar hebben wij absoluut geen spijt van
Alles is precies zo gegaan als afgesproken

DATUM 2020-12-23
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Snelle reactie en duidelijke uitleg.

DATUM 2020-12-16
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Mark je bent een topper als ik weer wat met mijn hypotheek moet doen kom ik weer bij jou

DATUM 2020-12-07
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Wij zijn ontzettend tevreden en blij met Mark Beumer! Hij is zeer deskundig, denkt in oplossingen, is erg betrokken en heel vriendelijk. Wij hebben alles via telefoon en mail kunnen regelen, Mark reageert heel snel op zijn telefoontjes en mails en zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Tussen ons eerste contact en het moment dat de hypotheekstukken bij de notaris lagen, zat nog geen 2 weken.

Bedankt Mark, je bent een topper!

DATUM 2020-12-07
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Mark is een prima adviseur met oog voor de klant. Hij is snel, accuraat, weet waarover hij het heeft. Het is net of hij je ook persoonlijk kent. Dat geeft een goed gevoel.

DATUM 2020-12-06
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Top

DATUM 2020-12-04
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Meerdere malen contact gehad om zaken af te stemmen. Steeds werd ik met hetzelfde enthousiasme te woord gestaan en geholpen. Voortreffelijke manier van meedenken en vormgeven van de ideale overeenkomst. Aanrader!

DATUM 2020-12-01
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Alles is supervlot verlopen. Adviseur staat altijd voor je klaar en niets is teveel. Echt in 1 woord: TOP! Ik zal het zeker aanbevelen aan mensen om mij heen!

DATUM 2020-11-24
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Wij zijn niet zo handig met de computer wat een geduld .Prima geholpen fantastische service.
Zal ze altijd aan bevelen.

DATUM 2020-10-21
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Mark heeft voor ons alles netjes uitgezocht. We werden volledig ontzorgd en dat was super fijn. We hebben nu ook echt het idee dat we de h hypotheek hebben die het best bij ons past.

DATUM 2020-10-14
COMMUNICATIE 9
DESKUNDIGHEID 9
GEMIDDELDE 9

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Klantvriendelijk, goede uitleg duidelijk, geduldig, ondernemend, vlot, goede communicatie.
Ontzettend tevreden op de wijze hoe hypotheek afgesloten is.

DATUM 2020-10-08
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Ik zou een ieder Mark Beumer aanbevelen. Hij is neutraal, zeer deskundig en zeer vriendelijk. Belt altijd terug.

Zeer tevreden.

DATUM 2020-10-08
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10