Na 2 maanden nog geen antwoord bij bank X, bij BLG Wonen binnen 2 weken!

Na 2 maanden nog geen antwoord bij bank X, bij BLG Wonen binnen 2 weken!

 
 

Op 21 februari kwamen Kevin en Astrid bij ons voor het oversluiten van hun hypotheek.
Zij hadden nog een oude hypotheek met een ouderwets hoge rente.
Na vergelijking van de verschillende rente's kwam bank "X" naar voren, we noemen deze bank "X" omdat we hen natuurlijk geen schade aan willen brengen.
BLG Wonen kent een professionele en vakbekwame werkwijze, omdat de situatie van Kevin en Astrid niet standaard is ging ons advies ondanks de iets hogere rente dan toch uit naar BLG Wonen.

 

Ondanks ons goed bedoelde advies ging voor Kevin en Astrid de keuze toch uit naar bank "X" in verband met de lagere rente. Wel met voor zowel ons als voor Kevin en Astrid de achterliggende gedachte dat het weleens een slopend proces zou kunnen worden.

 

Niets bleek minder waar, 2 maanden later kwam bank "X" met het verlossende antwoord, zij hebben de aanvraag afgewezen op risico!
Gezien ons onderbuik gevoel hebben we vorige week toch ook de aanvraag ingediend bij BLG Wonen, aanstaande maandag ontvangen we de bindende offerte!

 

Bewijst wel weer dat enkel een lage rente niet altijd het belangrijkste is. Niet iedere bank beschikt over (voldoende) vakbekwaam personeel waarnaast banken ook behoorlijk kunnen afwijken met het acceptatie beleid.
BLG Wonen bewijst in deze dat er nog wel banken bestaan met vakbekwaam personeel, en belangrijker nog; ze kijken echt naar een persoonlijke situatie!

 

Wil jij weten wat jouw mogelijkheden zijn stuur ons dan een PB of email naar [email protected]. ook zijn we telefonisch bereikbaar op 0318 888 880.

 

"We kijken verder dan de cijfers ons vertellen"

 
Share this Post
 
Comments